Home

Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας

Bootcamp | Orange Grove: Ανάπτυξη και Υλοποίηση Νέων Ιδεών Εκμάθηση Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων

Παρ, 24/02/2023 - 16:09 -- admin
Κατηγορία: 

Έχετε μια καινοτόμο ιδέα που θέλετε να μετατρέψετε σε μια επιτυχημένη επιχείρηση;

Είστε μια νεοσύστατη επιχείρηση / καινοτόμος ΜΜΕ σε πρώιμο στάδιο έτοιμη να αναπτυχθεί περαιτέρω;

Τότε δηλώστε συμμετοχή στο online bootcamp του Orange Grove και μάθετε βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες προκειμένου να δοκιμάσετε την ιδέα σας, να την αναπτύξετε και να τη μετασχηματίσετε σε ένα λειτουργικό και βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο!

Εργαστείτε εντατικά για τρεις ημέρες με τους εκπαιδευτές μας πάνω στις βασικές αρχές της εξυπηρέτησης πελατών. Εξερευνήστε εργαλεία που θα δοκιμάσουν την επιχειρηματική σας πρόταση, θα αξιολογήσουν τις υποθέσεις σας και θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση. Συνδεθείτε με ομοϊδεάτες επιχειρηματίες & βοηθήστε ο ένας τον άλλον να αναπτυχθεί.

Το bootcamp θα πραγματοποιηθεί online και θα παραδίδεται στα αγγλικά. Πρόκειται για μια εντατική και άκρως διαδραστική εκπαίδευση. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά και να εργάζονται πάνω στην ιδέα του εγχειρήματός τους. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Ακολουθούν λεπτομέρειες για τον χρονοπρογραμματισμό της δράσης και τον τρόπο εγγραφής.

Θάνος Κριεμάδης
Καθηγητής, Πρόεδρος Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Κώστας Βασιλάκης
Καθηγητής, Αναπληρωτής Πρόεδρος Επιτροπής Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΩΡΕΣ

 • Πέμπτη 9 Μαρτίου, 18:00
 • Παρασκευή 10 Μαρτίου, 18:00
 • Σάββατο 11 Μαρτίου, 10:00

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΓΡΑΦHΣ

Η εγγραφή πραγματοποιείται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας

Λίγα λόγια σχετικά με τη διαδικασία κα ιτον τρόπο συμπλήρωσης αυτής της φόρμας:

 • Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί στην αγγλική γλώσσα.
 • Παρακαλείστε να κρατήσετε τις απαντήσεις σας σύντομες.
 • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέφωνο, ονόματα των μελών της ομάδας κ.λπ.) θα ζητηθούν στην αρχή αυτής της φόρμας. Βεβαιωθείτε ότι μας δίνετε την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επισκέπτεστε συχνά, καθώς αυτή είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιεί το Orange Grove για την επικοινωνία μαζί σας. Εάν επιθυμείτε όλα τα μέλη της ομάδας σας να λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις της Orange Grove μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στο αντίστοιχο πεδίο για τα μέλη της ομάδας.
 • Μόλις υποβάλετε την αίτησή σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Αυτό το email θα περιλαμβάνει επίσης έναν σύνδεσμο που θα σας επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην αίτησή σας και να επεξεργαστείτε τις απαντήσεις σας όσες φορές επιθυμείτε, πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Παρακαλείστε να κρατάτε αυτόν τον σύνδεσμο πρόχειρο, καθώς δεν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε νέο σύνδεσμο εάν τον χάσετε. Εάν δεν λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης μόλις υποβάλετε την αίτησή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Όσο νωρίτερα υποβάλετε την αίτησή σας, ακόμη και σε προσχέδιο, τόσο το καλύτερο, καθώς αυτό θα επιτρέψει στην Orange Grove να σας βοηθήσει με πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και να προσαρμόσει καλύτερα την εκπαίδευσή της στις ανάγκες σας.

Πριν ξεκινήσετε, σας προτείνουμε να προετοιμάσετε πρώτα τις ακόλουθες ερωτήσεις εκτός σύνδεσης, τις οποίες θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε σε αυτό το έντυπο:

 • Περιγραφή της επιχειρηματικής ιδέας: Περιγράψτε εν συντομία την επιχειρηματική σας ιδέα.
 • Στάδιο: Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το προϊόν/η υπηρεσία σας αυτή τη στιγμή; Σύλληψη - ιδέα / έρευνα / πιλοτική έκδοση / αγορά; Εάν έχετε ξεπεράσει το στάδιο της ιδέας, αναφέρετε πότε ξεκίνησε το σχέδιό σας.
 • Σε ποιον(-ους) τομέα(-ους) ανήκει η ιδέα/το εγχείρημά σας; Παρακαλούμε απαντήστε χρησιμοποιώντας απλές λέξεις-κλειδιά π.χ. Γεωργία, Μόδα, Κυκλική Οικονομία, Τεχνητή Νοημοσύνη κ.λπ.
 • Τι είδους ιδέα / επιχείρηση είστε ή θα είστε; (Η Orange Grove ενθαρρύνει την ύπαρξη μιας ποικιλόμορφης ομάδα επιχειρήσεων στα προγράμματά της). Τσεκάρετε τα κατάλληλα πλαίσια ή συμπληρώστε στο πεδίο Άλλο.